Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Back to All Events

Kundalini / gong meditasjon workshop

  • Hot Yoga Bergen 16C O. J. Brochs gate Bergen, Hordaland, 5006 Norway (map)

KUNDALINI YOGA 

En yogaform for kropp, sinn og sjel.

Kundaliniyoga er en form for yoga som kan praktiseres av alle. Du trenger ingen forkunnskaper.Det er din opplevelse og virkningen av yogaen som er i sentrum, ikke prestasjonene.

Kundaliniyoga er et verktøy for å gjøre hverdagen bedre, for å kunne finne indre ro, få mer overskudd og energi, finne mening i tilværelsen og åpne opp for å oppfylle sitt høyeste potensiale.

Vi arbeider oss fremover i eget tempo, lytter hele tiden til kroppens signaler og tilpasser øvelsene til der vi til enhver tid befinner oss. Fokuset er innover, og din eneste utfordrer er deg selv.

Med kundalini yoga trener du mer enn bare den fysiske kroppen, og du vil merke at det skjer positive forandringer også i det mentale og det emosjonelle. 

Gjennom Kundalini Yoga kommer du mer i kontakt med kroppen og renser sinnet for uønskede mønster. Kropp og sinn styrkes. 

Passer både for øvet og ikke øvet.

GONG MEDITASJON.

I århundrer er gongen blitt brukt som et bevissthetsendrende redskap.

I vitenskapelige kretser anerkjennes gongens kraft igjen fordi man begynner å få økt forståelse for hvordan lyd påvirker mennesket.

Lyd og mantra har en kraftig positiv effekt på kjertler, spesielt endokrine sentre i hypothalamus og hypofysen og pineal kjertler. En Gong er mer enn et instrument, fordi lyden av Gongen resonnerer med kroppens molekyler og synkroniserer hjernens vibrasjoner.

Det er vibrasjoner det går om!

Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i blokkeringer, reduserer emosjonelle og mentale spenninger i kroppen, stimulerer blodsirkulasjonen og nervesystemet.

Lyden kan ha en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter et GongBad. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etter et GongBad – det er nemlig slik det føles.

Vibrasjonene fra gongen balanserer nervesystemet, og påvirker helt ned til cellenivå.

PRIS KR 300.- Medlemmer

PRIS KR 500.- Ikke medlemmer

PÅMELDING OG INFO TIL MAIL    YOGA@AKTIV365.COM

 

Earlier Event: February 4
Restorativ yoga workshop
Later Event: March 18
Stress ned med yoga

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen