Hot Yoga Bergen/HotYoga365

Sommerkortet, månedskort til kun kr. 1000. Kan kjøpes i perioden 25. juni - 26. august! (gjelder fra dato til dato)

Back to All Events

Restorativ yoga workshop

  • Aktiv365 Straume 7 Skjenet Straume, Hordaland, 5353 Norway (map)

Restorative yoga er rolig form for hatha yoga som forenkler dyp avslapning med tilpassede øvelser og bruk av tepper, blokker og andre rekvisitter. Restorative yoga kan hjelpe med å lindre kronisk stress som mange mennesker står overfor på en daglig basis, og som negativt påvirker sinnet, kroppen og generell helse. Denne modifiserte versjonen av yoga kan fungere som et effektivt verktøy for å styrke immunforsvaret, berolige nervesystemet, stille sinnet og tillate utøveren å frigjøre dyp spenninger og stress.

PRIS KR 300.- Medlemmer 

PRIS KR 500.- Ikke medlemmer

MER INFO OG PÅMELDING TIL MAIL YOGA@AKTIV365.COM

Later Event: February 4
Restorativ yoga workshop

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen