Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Yoga – gjør deg lykkeligere!

Yoga er en veldig gammel holistisk praksis som styrker kropp, sinn og spirit.

Øvelsene vi gjør strekker og styrke kroppens ulike muskler, sener og ledd for å stimulere kroppens organer, nervesystem, hormonsystemer og blodsystem slik at alt i kroppen kan virke sammen for fremme helse, friskhet og ungdommelighet.

I tillegg vil du oppleve at yoga utvikler konsentrasjonsevnen, tålmodighet, viljestyrke og selvbeherskelse, som vil lede til mental klarhet og redusert stress.

Regelmessig yoga praksis forbedrer kroppsholdningen og ryggsøylens fleksibilitet, balanse og styrke, samtidig som det gir en generell følelse av tilfredshet og fred.

Yoga vil ikke bare gi deg en umiddelbar følelse av tilfredshet etter klassen, men praktisert regelmessig over tid til du merke en positiv utvikling av din personlighet og din måte å leve og tenke på.

Regelmessig praksis vil lære deg å roe sinnet og sette pris på «å bare være». Ved å jobbe med kroppen sammen med pust og konsentrasjon vil du oppnå og sette pris på større lykkefølelse og avslapning.

 

Hvorfor velge yoga framfor andre treningsformer og hvorfor får Hot Bikram Yoga oss til å føle oss så bra?

 

Våre klasser:

Hot Bikram Yoga - 90 minutter

er den orginale Hot Bikram Yoga klassen, en utfordrende og herlig yogaform bestående av 26 øvelser og 2 pusteøvelser. En økt som styrker og strekker alle kroppens 600+ muskler, samt har som mål å styrke vitale organer som lunger, hjerte, nyrer, lever og milt, samt ryggsøyle. Du får forbedret konsentrasjon, tålmodighet, besluttsomhet og selvbeherskelse - samt økt mental klarhet og stressreduksjon. Kroppen styrkes, fleksibiliteten økes, balansen bedres og helsen bedres. Bikram Yoga er som et "kinderegg"; "Trening, personlig utvikling og kiropraktortime" alt i ett. Kroppen blir friskere, hel og ungdommelig. Oppvarmet rom. Passer for alle.

 

Yin Yoga - 70 minutter og 60 minutter

Yin er dyp avslapning og intenst strekking på samme tid og har som mål å nå dypere lag i kroppen. Du vil kunne gi slipp på spenninger og åpne opp for mer fleksibilitet i rygg, hofter og armer. Yin er en avstressende og mykere tilnærming til å puste og gi slipp og jobber over tid inn i bindevev, leddbånd og skjelett gjennom ulike posisjoner som motvirker stivhet som kommer i kropp og ledd med alderen. For å skape endring og motvirke aldring holder vi øvelsen i opp til 6 minutter. Vi bruker utstyr som bolster (yogapute) blokker og tepper for å gi resten av kroppen støtte slik at vi kan hvile i øvelsen og konsentrere oss om strekken i området vi jobber med. En fantastisk kombinasjon til din Bikram praksis. Oppvarmet rom. Passer for alle.

 

Yoga Flow - 60 minutter

Timen er flytende og vi bruker Vinasa flow bevegelsen som bindeleddet mellom øvelsene. Du får utfordret styrken, balansen og smidigheten din mens den synkroniserte pusten hjelper deg med å ha fokus på øyeblikket og slappe av. Timen avsluttes med avspenning.

 

Hot90 Yin yang 90 minutter

Her får du en balansert time med 60 min hot yoga 26 øvelser 1 serie og 30 min yin yoga med avspenning. 

Yang Yin 90 min

En herlig time som er balansert mellom vinyasa flow og yin. Avsluttes med avspenning.

Klassisk yoga - 60 minutter

Yoga for den fysiske kropp beskrevet som Hatha yoga er en av de eldste yogaformene. Du får tid til å komme inn i posisjoner  (asanas) , samt gjøre pusteøvelser,  avspenning og velvære. En treningsøkt for kropp, sinn og sjel som gir styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. Timen passer for alle.

 

Kundalini yoga - 75 minutter

Yoga for kropp, sinn og sjel.
Gjennom kundalini yoga kommer du mer i kontakt med kroppen, og renser sinnet for uønskede mønstre. Dette er en nybegynner klasse som passer for alle. Det er virkningen av yoga som er i senter- ikke prestasjonene.

Restorativ yoga.

Kommer på timeplanen og workshop i løpet av høsten 2018.

 

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen