Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

images.jpg

Skulle du ønske du

hadde mer energi?

våknet uthvilt og blid hver morgen?

var mindre oppblåst i magen?

var sikker på at kroppen fikk i seg det den trenger av vitale næringsstoffer hver dag?

 

De siste 20-30 årene er næringsinnholdet i mange av matvarene vi spiser redusert med 70-80%. Det vil si at vi hver dag burde spise 1,5 kg frukt og grønt for å få i oss det kroppens mange millioner celler trenger for å fungere slik vi skulle ønske for å føle oss frisk, sterk og glad og full av energi. Heldigvis kan vi gjøre noe med dette.

Jeg har valgt å komplimentere mine tjenester med Høykvalitets ernæringstilskudd. Frem til nå har flere tusen i Norge hatt store helsegevinster med støtte fra disse produktene. Resultatene er bedre søvn, økt energi og overskudd og maksimalt utbytte under trening og super restitusjon, økt velvære og for noen mindre smerter og vektreduksjon. Dette er så bra at jeg ønsker å dele det med så mange som mulig for en bedre hverdag. 

I tillegg kan jeg hjelpe deg med et livsstilsendringprogram der du får hjelp til å detoxe kroppen for sukker og avfallstoffer. 

Ønsker du mer informasjon om hva som har hjulpet meg og mange andre til mer energi og motivasjon?

Ring meg gjerne for en hyggelig samtale

 

Brit Misje,  47959702

 

 

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen