Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Barneyoga bytter til lørdag kl 13-14, A posture a day i februar, navneendring, månedens yogi m.m

“Frequency. Precision. Intensity. These are the keys to unlocking the treasures of Bikram Yoga.” -Emmy Cleaves, senior teacher

 

                                   

Februar har perfekt antall dager til å fokuserer på hver enkelt øvelse. I hver Bikram klasse i hele februar vil vi ta oss tid til en kort demonstrasjon og gjennomgang av en av øvelsene i 26+2 serien. En god grunn til å komme hver dag og få tips om dine favoritter. 

Kidsyoga bytter dag til lørdager kl. 13.00 -14.00 fra 6. februar. Torsdag 4. februar utgår.

Yinyoga nå også på kveldstid torsdager kl.18.00-19.00 fra 4. februar.

Har du fått med deg at vårt populære tilbud på årskort til kun kr 8950,- gjelder ut februar?


                     
Blomster til dere!
I løpet av året som gikk hadde vi besøk av mange ulike og dyktige gjestelærere. De sier stadig at de er imponert over våre yogier, hvor sterke dere er, og hvor dedikerte og fokuserte dere er i yogarommet. Og ikke minst skryter de over at de føler seg så godt mottatt av alle fra første dag. Vi som jobber her fast er helt enig! Tusen takk for at dere er med på å gjøre studioet vårt til verdens beste sted å jobbe og gjøre yoga! 

I løpet av vinteren og våren 2016 kommer vi til å bytte navn, men innholdet blir det samme. Vi kommer til å fortsette med å tilby Bikram Yoga serien med de helsebringende 26+2 positurer som vi elsker, samt yin yoga som komplement. Det nye navnet blir Hot Yoga Bergen. Navneendringen kommer til å skje gradvis utover vinteren/våren. I løpet av året vil vi tilby ulike workshops, store og små, stilletimer og få besøk av inspirerende gjestelærere. Vi vil fortsette å utvikle oss til å være et godt sted for deg å praktisere og bli inspirert til å utvikle og fortsette din yogapraksis. Følg oss på Facebook for å kunne se hva som skjer i studio. Vi synes vår nye logo er veldig fin, hva syns du?


                                                      


 

                                     
Valentins Dag 14. februar.
Klart vi feirer kjærligheten! Vi inviterer våre medlemmer til å ta med sin kjære på GRATIS yogadate denne dagen. Husk yogaklassen kan også være en kjærlighetsdate med deg selv. Klasser klokka 11.00 og 19.00.Det kan være lurt å bestille plass på forhånd.

Vi gratulerer månedens yogi : Hanne Østeby
Hva lærerne sier om Hanne. " Hanne, she comes every day, is always positive and friendly and has a strong determination. Hun er den som sykler til og fra studio i kortebukse og snøstorm." Hurra for deg, Hanne!
Hver måned vil vi kåre månedens yogi som har utmerket seg med regelmessig og dedikert praksis, positiv energi i og utenfor yogarommet, og at de har inspirert venner og familie til å teste yoga hos oss. Ved årets slutt er månedens yogier med i trekningen av en fin premie.

Friend for free

Siste torsdag i måneden

 

Er du medlem kan du ta med en venn eller flere som ikke har vært hos oss før for gratis prøvetime siste torsdag i månenden. Din venn må være registret på nettsiden før timen.

Silent class

Siste søndag i måneden kl. 11.00

Vår populære stilltime vil være på timeplanen hver siste søndag i måneden kl. 11.00
This is a beautiful class where you are invited to take all your sweat and stuggels "home" to a place where you can breathe and enjoy.

 

Takk for at du rydder etter deg!

Det er lett å holde rent når dere er så flinke å rydde etter dere! Tusen takk. Takk også for at du ikke bruker så lang tid i dusjen og at du venter med å skylle matte og "klipp og farge" til du er hjemme hos deg selv. 

 

Varmt velkommen til oss!
Brit Misje og Team Bikram Yoga Bergen, Hot Yoga Bergen

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen