Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Velkommen 2016!

Vi gleder oss til å se hvilke utfordringer og gleder du bringer med deg. 

Vi starter det nye året sterkt og stille med Stilletime kl. 17.00 den 1. januar, samt et kjempegøy program for yogaentusiaster 14.-17. januar. Du kan glede deg!

 

Christian kommer tilbake! Og inviterer til INTERMEDIATE CLASS fredag 15. januar kl. 17.00, WORKSHOP lørdag den 16. januar kl. 13.00-15.30, og  DHARMA YOGA klasse søndag 17. januar kl. 11.00. Masse å glede seg til med andre ord!  

På workshop plukker vi Bikram serien fra hverandre og tar oss tid til å se på og vise de ulike øvelsene og hvordan gjøre de riktig for at kroppen kan gjøre seg best mulig nytte av deres medisinske effekt. Du kan stille spørsmål og få individuell hjelp med øvelser som du lurer på. Vi anbefaler dette til alle som praktiserer hos oss. Om du har praktisert lenge eller er helt ny, så vil du garantert lære noe nytt som vil hjelp deg videre i din yogapraksis. 

Les mer om Christian og hans program lenger nede i nyhetsbrevet. 

 

Barneyoga torsdager kl. 18.00-19.00. Oppstart 7. januar.
Passer for selvstendige barn mellom 5-11 år. 
Barneyoga oppmuntrer barna til å slappe av og ha det gøy samtidig som de utvikler styrke, koordinasjon samt kroppsbevissthet. Hver klasse har som mål å være både en spontan og strukturert samskapelse mellom yogalærer og barna. Det blir gøy! Begrenset antall plasser hver gang. Lunkent rom. 12 klipp kr 1200,- Gyldig 12 måneder. For mer informasjon se under.
Bestill time nå.

 

Workshop med Christain Scaraglino
Lørdag 16. januar
Kl. 13.00-14.30  (ikke oppvarmet rom)
Investering kr 350,-
Ta med: Komfortable klær til workshop. Noe lett å spise. Vann.
Anbefaler alle å som har tid å sette av tid denne lørdagen. Vi garanterer at du vil føle deg inspirert etter workshop med Christian! 
Begrenset antall plasser. Bestill nå.

Hva du kan forvente:
Workshopen er for all uansett alder, fysisk form og spesielle fysiske begrensninger. På 2,5 timer vil Christian skape en positiv setting der han vil inspirere deg, mens han kartlegger positurene i Bikram serien slik at du vil øke din forståelse i kropp og sinn. Om du har praktisert lenge eller er helt nybegynner så garantere vi at du vil øke din kunnskap om og interesse for yoga og dens teknikk og effekt. Hvordan få bedre teknikk, økt fleksibilitet og hvordan nærme seg positurene hvis man har skader eller andre hindringer? Christian har en forkjærlighet for deg som føler at noen kilo for mye skaper ekstra utfordringer i din yogapraksis. BYB anbefaler!


Intermediate class
fredag 15. januar
Kl. 17.00- 18.40 (100 minutter)
Pris: Bruk ditt medlemskap eller drop-in pris.
Vanlig klasse utgår.

Intermediate class er for deg som har praktisert en stund og har lyst å leke og utforske litt mer. 

Oppdag et nytt sted i kropp og sinn i denne lekne og utfordrende 100 minutter klassen designet for deg som har lyst å ta et nytt steg i din hot yoga praksis. Målet med klassen er å skape et rom mellom nybegynneren og den mer erfarne yogastudenten som allerede finnes inni oss. Om du har lyst å prøve ut noen nye positurer eller bygge på det du allerede kan, så vil denne klassen inspirere og vekke deg. Klassen er bygget rundt  42 positurer med utgangspunkt  i Bikram serien og er et steg mot Advanced class, med masse dype bakoverbøyer og foroverbøyer, samt mange nye gøye positurer å prøve ut! Gøy!


Dharma Yoga
søndag 17. januar
Kl. 11.00
Pris: Bruk ditt medlemskap eller drop-in pris
Vanlig klasse utgår

Få en smakebit på Dharma yoga -  en vakker samt utfordrende form for yoga basert på Sri Dharma Mittra’s femti års erfaring med klassisk yoga. Klassen passer alle studenter uansett nivå, fra nybegynnere til de med livslang erfaring og er tilgjengelig for så mange fordi den møter studenten der han/hun er og tar utgangspunkt i deres fysiske form. Studenten beveger seg gjennom serien og oppmuntres til å gå dypere og erfare yogapraksisen på et meditativt og spirituelt nivå. Ved bruk av effektive teknikker er målet med regelsmessig praksis å nå Selv-Realisering (visdom om det Sanne Selv). Vi gleder oss!
Bestill nå.
 


 Christian Scaraglino, a New Yorker, is currently on the teaching staff at Hot Yoga Malmö. He is also one of the teachers  on staff for the Evolation Yoga Hot Teacher Trainings.  He recently participated in inspiring new teachers at locations in Costa Rica, Amsterdam and Tulum Mexico.  
Christian discovered the Hot Yoga practice in the beginning of 2002, where he started practicing Bikram’s hot yoga in New York City’s Theater district. He quickly discovered its balancing effects on his cholesterol and overall health and well-being. In the Fall of 2002, Christian completed his 500 hour Teacher Training certification with Bikram Choudhury in Los Angeles. Since then, it has allowed him to practice, teach, compete and judge competitions at many studios. He as extensive experience working with people from around the globe including New York, Paris, Prague.  He also co-owned a studio for two years in Liège, Belgium. Today, 13+ years  and 5000+ teaching hours later, he still loves to share yoga though Classes, Workshops and Teacher Trainings.


 
TIMEPLAN SOM GJELDER FRA 2. JANUAR 2016

MANDAG

 • 10.00-11.30 varm YIN
 • 17.00-18.30   
 • 19.30-21.00   

TIRSDAG

 • 06.30-08.00 påmelding innen 21.00 kvelden før (min. 6 påmeldte)*
 • 11.30-13.00
 • 17.00-18.30
 • 19.30-21.00

ONSDAG

 • 10.00-11.30
 • 17.00-18.30
 • 19.30-21.00

TORSDAG

 • 11.30-13.00
 • 16.00-17. 30
 • 18.00-19.00 BARNEYOGA** se info, under
 • 19.30-21.00

FREDAG

 • 11.30-13.00
 • 15.00-16.30 varm Yin
 • 17.00-18.30 

LØRDAG

 • 11.00-12.30

SØNDAG

 • 11.00-12.30
 • 19.00-20.30

 *Grunnet variert oppmøte på 06.30 klasser vil vi at du booker time innen kl. 21.00 kvelden før. Ved for få påmeldte vil klassen bli kansellert. Det vil da vise rødt i bookingsystemet etter kl . 21.00.  Det er kundens ansvar å holde seg oppdatert på om det blir time eller ikke.

**Barneyoga. 
Passer for selvstendige barn mellom 5-11 år.
Registrer barnet ditt som bruker med barnets navn og fødselsnummer på nettsiden, og legg inn foresattes epost og mobilnummer.
Klippekort 1200,- for 12 klipp gyldig i 12 mnd..

Påmelding innen 21.00 kvelden før for å sikre deg plass. 
Begrenset til 12 barn hver gang.
Vi har ikke varmen på under timen, men rommet vil være lunkent grunnet timer før og etter.
 

 

NYHET FRA NYTTÅR: Månedsabonnement matte og håndkle kr 550,-.
Du kan nå leie en matte og ett håndkle hos oss for kun kr 550,- i måneden.
Enkelt og greit!

 

Merk i kalenderen: VERDENS YOGADAG TIRSDAG 21. JUNI 2016.
BYB inviterer til gratis yoga på Torgallmenningen i anledning Verdens yogadag. Viktig, vakker, sterk og stille markering for fred sammen med tusenvis av yogier over hele verden. Værgudene er invitert i år som i fjor. Merk av datoen i kalenderen allerede nå. 

Vi vil foreta en liten prisjustering gjeldende fra 1. januar 2016. 

Vi gleder oss til en nytt spennende yogaår sammen med deg!
Varm hilsen

Brit Misje og Team Bikram Yoga Bergen

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen