Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Het sommer hos BYBSikre deg en het sommer med våre sommerkort

90 dager for kun 2300,- (spar 1200,). Må kjøpes og aktiveres innen 1. juni.
30 dager for kun 950,- (spar 400,-) Må kjøpes og aktiveres innen 31. juli.
Timeplan finner du her!

Verv en venn - få 14 dager gratis yoga!

Kjenner du noen som kunne trenge en skikkelig svett sommer? Noen som du kunne tenke deg å dele yogaens effekter med? Dersom din venn starter et 30 dagers eller 90 dagers sommerkort hos oss, får du 14 dager gratis yoga hos oss! 

Den du verver trenger bare si hvem som vervet han/henne når de kjøper sommerkort (30 dager før 31. juli, 90 dager før 1. juni) Du kan verve flere personer.

Bli med på kundekveld med Rå Organic Skincare torsdag 11. juni kl 18.00-19.00

Grunder Torhild Næss informerer om hud og hårpleieproduktene fra RÅ.
 

Visste du at nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder antall miljøgifter i blodet? Noen av disse kommer fra våre daglige dose med hudpleieprodukter. Torhild fra Rå presenterer sine produkter spesielt utviklet med tanke på renhet og økologi. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra dere på hud og hårserien ønsker velkommen til kundekveld der du kan få vite mer om hvilke produkter som passer ditt behov. RÅ produktene forlenger følelsen av renheten du føler etter en yogaklasse. Gratis saltsjampo (100g) til alle som handler produkter! Les litt om RÅ her!

 

Vi feirer 30 days Challenge søndag 31. mai

Vi bøyer oss i støvet for alle som har utført sin 30 days Challenge og oppfordrer så mange som mulig til å bli med og løfte de over målstreken på timen kl 19.oo søndag den 31. mai. Utdeling av Challenge t-skjorte etter timen. If you can you must! (17.00 klasse kansellert.)
 
Det er ennå ikke for sent å gi deg selv en liten "vårboost" - kanskje du vil gjøre din egen lille Challenge nå før ferien? Kom så ofte du kan i en periode, det føles alltid bra å komme i form!

 Tanner, vår kjære canadiske yogi, søker jobb i Bergen:

 

"HI BERGEN! I’m on the home stretch of completing my masters’ degrees here in Bergen and am officially on the job hunt. I am looking for work particularly within the health care sector, more specifically within the quality improvement/patient safety/management areas. My background is actually in nutrition and dietetics, having worked one year as a dietitian. Over the course of the last three years I’ve had the privilege to work as a quality improvement consultant in Canada. I’ve worked on projects that span almost every aspect of health care – from working with frontline nurses and care providers in surgical and medical units, supply chain management, pharmacy, patient flow, IT, etc. I am absolutely passionate about having the opportunity to work with health care providers to provide better and safer care and am looking to return to this line of work. I would also be interested in working in a similar role within a different industry. If there is anybody who works in a similar line of work or whose organization is seeking to add a member to their team who possesses similar knowledge/skills that I do, I would love to have a conversation with you about the opportunity or send you a CV to see if my qualifications match the opportunity you have. Thanks! Tanner"

Send oss ditt sommerbilde - vinn yogahåndkle!

Send oss ditt sommeryogabilde på Facebook innen 15. august og vi kårer sommerens bilde. Vinneren får et gratis yogahåndkle (verdi 480,-).


 Vi er glade for å ha 300 følgere på Instagram! Takk for at du følger oss på #bikramyogabergen

Vi ønsker alle en varm og sprek sommer!
Varm hilsen Brit Misje Haugro og Team Bikram Yoga Bergen.

Friend on Facebook
Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen