Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Februar har perfekt antall dager til Bikram seriens 26+2 øvelser

A posture a day keeps the doctor away

Visste du at alle øvelsene i Bikramserien har en potensiell medisinsk effekt?

Noen av våre yogier sier:  "Yoga er min medisin". Ikke så rart, når man kjenner at kroppen fungerer optimalt og smerter forsvinner når man praktiserer ofte. 

Februar har perfekt antall dager til ekstra fokus på en av våre 26+2 øvelser. Det betyr at vi i hver klasse i hele februar vil ta oss tid til en demonstrasjon og gjennomgang av en av øvelsene i Bikram serien. En god grunn til å komme hver dag og få tips om dine favoritter. På vår facebook side vil de helsemessige effektene av "dagens asana" bli beskrevet

Har du fått med deg at vårt populære tilbud på årskort til kun kr 8600,- gjelder ut februar?
 

Valentins Dag 14. februar.
Vi feirer kjærligheten og alle dens former og utrykk denne dagen. Kle deg gjerne i noe rødt, rosa eller romantisk eller bare kom som vanlig, men kom! Litt rød leppestift, et hjerte på drakten, eller ta 'an helt ut med spesiallaget kostyme. Hvorfor ikke invitere din kjære til en hot date hos oss på Valentins dag? Kanskje frister yoga etterfulgt av en god lunsj i vår vakre by? Klasser klokka 10.00  og 12.00.

Hurra for månedens yogi : Paul Losvik!
Du har kanskje lagt merke til Paul og hans fantastiske Locust Pose?
Hver måned vil vi kåre månedens yogi som har utmerket seg med regelmessig og dedikert praksis, positiv energi i og utenfor yogarommet, og at de har inspirert venner og familie til å teste yoga hos oss. Ved årets slutt er månedens yogier med i trekningen av et yogahåndkle og matte.

Bring a Friend for Free.
Hver siste torsdag i måneden kan du ta med en venn som ikke har vært hos oss før på gratis prøvetime. Det er fint hvis din venn er registrert før dere kommer. Gode tilbud til din venn denne dagen.

Velkommen til oss!
Brit Misje Haugro og Team Bikram Yoga Bergen

 

 Standing Bow Pulling Pose.Fører blodet over til en side av kroppen og tilbake igjen. Friskt blod og oksygen nærer kroppens organer og kjertler som fornyes og forynges. Utvider brystkassen, trimmer mageveggen, lår, overarmer, hofter og sete og forbedrer nederste del av ryggsøylen.  Bygger balanse, kan være kjekt å ha når man bli eldre.  Best av alt: øker vår tålmodighet, målbevissthet og konsentrasjon. "If you blink your eyes you might loose the balance".

Standing Bow Pulling Pose.Fører blodet over til en side av kroppen og tilbake igjen. Friskt blod og oksygen nærer kroppens organer og kjertler som fornyes og forynges. Utvider brystkassen, trimmer mageveggen, lår, overarmer, hofter og sete og forbedrer nederste del av ryggsøylen. Bygger balanse, kan være kjekt å ha når man bli eldre. Best av alt: øker vår tålmodighet, målbevissthet og konsentrasjon. "If you blink your eyes you might loose the balance".

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen