Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Timeplan i desember, juletilbud, healingmassasje m.m

Julen nærmer seg

Hold hodet kaldt og hjertet varmt

Julen er en koselig og travel tid for mange. Yogaen vår hjelper oss å holde hjertet varmt og hodet kaldt når verden rundt oss er travel.  Vi har åpent stort sett hele desember, dog noe begrenset timeplan fra og med søndag 6. desember. Sjekk timeplanen her. 
Senteret er stengt:
24.12.
25.12.
26.12.
31.12. 

Vi åpner det nye året tradisjonen tro med
stilletime 1. januar kl. 17.00.
En fin time der vi setter intensjonen for det nye året. Timen passer for deg som har gjort yoga hos oss en stund. 
Det blir også stilletime søndag 20. desember kl.11.00.
Den 13. desember blir det en stemningsfull overraskelse etter 19.00 klasse. Gled deg!


Fra og med 2. januar blir timeplanen endret. Sjekk timeplanen her.

Ellers har vi noen julegavetips som vi tror bringer fram smilet til den som er heldig å få. Bl.a en perfekt nybegynnerpakke med yoga, matte og håndkle og en annen pakke på 30 klasser til en god pris. Vi har også gavekort der du selv velger beløp. Yoga gir bedre fysisk og mental helse og det synes vi er en meningsfull gave å gi og få. Dessuten har vi fine vennegaver som utrolig gode hår- og hudpleieprodukter fra RÅ og god te og sjokolade.


Vi gratulerer Kari Steinseth og Elisabeth Rabben som Yogi of the Month i september og oktober!

Healingmassasje - høres det utrolig godt ut synes du?
Yogini og massør Karin Holmelid har nå et spesialtilbud på healingmassasje kun til våre yogier.
Healingmassasje passer utmerket som behandligsmetode ved nakke- og ryggproblemer, for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker og for de som føler seg ille til mote eller gjennomgår personlige kriser. Healingmassasje gir en umiddelbar effekt og en skjønn følelse av velvære. Behandlingen utføres i Bikram Yoga Bergen sine lokaler disse lørdagene:

5.,12. og 19. desember mellom kl 14.00-18.00.

Spesialtilbud til medlemmer av Bikram Yoga Bergen:
Massasje rygg- og nakke inkl. healing kr 390,- (1/2 time)
Hel kroppsmassasje inkl. healing kr. 790,- ( 1 time)

Timebestilling hos Karin på tlf: 90604703

Oppfordring til deg som har du kjøpt parkeringskort hos oss!  Kan du være så snill å sjekke om solen har bleket parkeringsoblatet og evt. ta det med inn i resepsjonen slik at vi kan få registrert det en gang til? Tusen takk!


Nybegynnerpakke
kun kr 1499,-

En veldig fin gave til en nybegynner.
Inneholder:
-30 dagers intropakke
-Yogamatte fra Manduka.
-Håndkle fra Manduka.
Begrenset antall. Kun til deg som ikke har benyttet intropakke før.
Tilbudet gjelder til 31.1

30 klipp kun 3800,-

Hvis din timeplan er begrenset kan et klippekort hos oss være en god løsning. Husk at klippekortet har begrenset gyldighet til 12 måneder. Fordi vi vet at yogaen virker når du kommer ofte. Tilbudet gjelder før 31.1.
Begrenset antall.

Gavekort valgfritt beløp

Du velger verdien på gavekort og mottaker kan selv velge hvordan gaven skal brukes. Kanskje frister det med fornyet medlemskap, noe fint yogatøy, gode hud- og hårpleieprodukter fra RÅ organics, eller et nytt deilig yogahåndkle eller verdens beste yogamatte fra Manduka? Velg det du trenger eller ønsker.


 " Det er helse i hver bevegelse" sa Tove, en av våre trofaste yogier, en gang. Det synes vi er fint å høre og vi er stolte av å tilby det.
Helse. Kroppsbevissthet. Bedre pust. Sterkere rygg. Et glødende ansikt. Færre vondter. Entrent kropp. Tilhørighet og en mer meningsfull hverdag. Hverdagsglede. Yoga er så mye og gir hver og en av oss noe unikt. Vi kaller det "Sexy happiness". Fordi ekte glede er sexy.

Vi på Bikram Yoga Bergen ønsker alle våre yogier en GLAD JUL og ønsker å takke for at dere gjør BYB til et levende yogasenter der det er godt å være. Vi gleder oss til å fortsette yogareisen med dere i det nye året.
Varm hilsen fra Brit Misje og Team Bikram Yoga Bergen.Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen