Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

National 4x4 challenge, Posture clinic, Halloween class, FRIEND FOR FREE og mer!

National 4x4 Challenge, posture clinic, halloween class  and more!

 

Challenge yourself i vår 4X4 Norges Challenge!
4 yogaklasser i uken i 4 uker. Sammen med ivrige yogier fra ulike studioer i Norge. Er du med?

Oppstart 1. november. Avsluttes 30. november. Du gjør 4 klasser i uken i 4 uker. Kun 90 minutter Hot Bikram Yoga klasser teller. Påmelding på tavlen i studio hos oss. Du gir deg selv en stjerne på tavlen etter hver fullført klasse. Du risikerer å: Komme i bedre form, i bedre humør, i bedre balanse, få testet din viljestyrke, føle deg happy og sexy,  pluss at du får 30 prosent på valgfritt produkt i vår yogabutikk ved fullført utfordring.
 

CHALLENGE KORT KUN KR 980,-
Gjelder fra 1.-30.11

 

GÅ IKKE GLIPP AV:

POSTURE CLINIC MED KARLI

FØRSTKOMMENDE SØNDAG 25.10  KL 13.00-14.30. 
Vi anbefaler at du varmer opp med klasse kl.11.00. Gulvserien blir gjennomgått nøye, du kan stille spørsmål og få hands-on hjelp til øvelser du lurer på om du gjør riktig. Rommet vil ikke være oppvarmet. Kr 250,-
Karli fikk utrolig mange positive tilbakemeldinger etter forrige posture clinic. Gå ikke glipp av denne! Vi anbefaler alle å delta, både nybegynnere og erfarne. Du vil garantert lære noe nytt som du kan bruke til å komme dypere i din praksis.
BESTILL PLASS!

 

halloweem.png

Fredag 30. oktober kl. 17.00 inviterer vi til Halloween klasse. Ta på deg et morsomt, skummelt eller sexy kostyme eller kom som du er. Premie til beste kostyme. Heksebrygg etter klasse. Har du lyst å bli med Team Bikram Yoga Bergen på et lite glass på byn litt senere er du velkommen!

 

Er du glad i og god på å holde rent og pent?
Har du øye for detaljer og vet hvor hybelkaninene gjemmer seg?
For oss er det å ha et rent og ryddig yoga studio veldig viktig!
Vi trenger derfor deg som kan jobbe hos oss 1 gang i uken, ca. 2-3 timer. Enten lørdager i tidsrommet 7.00-9.30, søndager 8.00-10.30 eller mandager 7.00-9.30.

Er det deg?
Send oss en mail på info@bikramyogabergen.no

 

 

Ta med en venn GRATIS på alle timer HVER TORSDAG før 23. desember! Alt din venn må gjøre er å registrere seg på vår nettside før timen. Gjelder kun venner som ikke har vært hos oss før!

Vi ønsker at så mange som mulig skal få smaken på yoga... fordi vi tror at når vi praktiserer yoga er vi med på å gjøre verden til et bedre sted... fordi når jeg gjør min yoga hjelper det meg til å bli mer tålmodig, rausere, mer empatisk, sterkere, mer fleksibel, mindre stresset, mindre smerter, mer energi....litt mer glad i meg selv... og da... er jeg med på å gjøre verden til et bedre sted....I'm starting with the Man in the Mirror....

 

Varm hilsen

Brit Misje og Team Bikram Yoga Bergen

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen