Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Viktig melding: Tidspunkt for ChauKei event endret til 09.30-13.30

ChauKei Event lørdag 1. mars

 
ChauKei Stefanie Ngai, kvinne, mor, yogastudent, og bærer av tittelen International Yoga Champion 2013 besøker Bikram Yoga Bergen lørdag 1. mars.

Vi er veldig glade for å få henne på besøk og ønsker at alle våre kunder skal si JA! til å delta på hennes fantastiske workshop, der du vil lære mye om din yoga praksis og om kroppens og sinnets uendelige potensiale for vekst og utvikling. Hennes yogademonstrasjon vil røre deg fordi det minner oss på våre uendelige muligheter som mennesker. Hun vil gå igjennom Bikram seriens ulike positurer og gi deg mulighet til å åpne deg opp for ny forståelse omkring din praksis og hvordan den positivt påvirker ditt liv og din helse. Hennes fokus vil være på den livgivende pusten, bakoverbøyninger, foroverbøyninger og rygggradsvridninger.

Bli med på hennes lærerike workshop for å øke din forståelse for yogaen og potensialet i din egen praksis! Vi har plass til deg og hvorfor ikke ta med deg din kjære? Vi åpner opp for "walk- ins" på dagen fordi vi ønsker at også du som "bestemmer deg i siste liten" skal få mulighet til å delta på kurset. Alle dere som allerede har booket plass: MERK at tidspunktet er endret til 09.30-13.30!

Book din plass nå http://www.bikramyogabergen.no


Når: Lørdag 1. mars kl 09.30-13.30

Program:
09.30-11.00 Fantastisk svett Bikram Yoga økt ledet av ChauKei
11.00-11.30 Pause med tid for dusj og en liten medbrakt matbit
11.30-13.30 Demonstrasjon og gjennomgang av ulike øvelser i serien, med vekt på pusten, bakover- og foroverbøyninger og ryggradsvridinger. Her vil rommet være normal temperert, men ha på lette klær da det alltid henger litt varme igjen i rommet.

Pris: 500,- kr

DU HAR ENNÅ NOEN DAGER IGJEN TIL Å SIKRE DEG VÅRT POPULÆRE TILBUD PÅ ÅRSKORT

for kun kr 8500,- får du et år med ubegrenset yoga! (ordinær pris kr 10 500,-)
Kortet er gyldig i 365 + 30 dager og kan brukes på alle våre timer. Tilbudet gjelder fram til 28. februar.

Studenter får 40% rabatt på årskort i denne perioden(av ordinær pris 10 500,-)

Ved kjøpe av årskort vil du også kunne sikre deg parkeringskort for kun kr 150,- pr. måned (pluss moms).

Vi vil at du skal være fornøyd med kjøpet ditt og minner om at kortet ikke kan fryses, ikke er refunderbart, ikke kan overføres til andre.

PS! Rory underviser sin siste klasse hos oss søndag kl. 19.00. Om du ikke har hatt anledning til å delta på hennes klasse ennå så benytte sjansen. Vi har lært utrolig mye av skjønne Rory de to ukene hun har vært her!
Et siste PS til deg som ikke har vært hos oss på en stund: Vi SAVNER deg!
 

 

"Remember to live authentically, love unconditionally and  follow your destiny. Stay inspired" (Derek Rydall)

Varm hilsen
Brit Misje Haugro
og Team Bikram Yoga Bergen

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen