Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Workshop lørdag 20. og søndag 21. juli!

Lyst til å lære mer om yogaens opprinnelse, yogafilosofi og øke din forståelse om hver enkelt øvelse i Bikramserien?

Lørdag og søndag 20. og 21. juli vil gjestelærer Rachpaal tilby en workshop som kan gi deg nettopp dette. Kurset vil inneholde: en kort intro om yogaen opprinnelse, litt om pusten, Bikram yoga basics som "lock the knee", "the right grip" etc. Dessuten vil alle øvelsene gjennomgås i detalj; hvordan, hvorfor og vanlige feil.

Lørdag klokka 12.15- ca 14.30: Stående serie;  hver øvelse gjennomgås i detalj

Søndag klokka 17.00 til ca 19.15: Gulvserien; hver øvelse gjennomgås i detalj

Pris: Begge dager kr 300,- En enkelt dag kr 200,- Vi ber om at det betales med kontanter. Deltakere vil være med i trekningen av 2 "hybridmatter" (matte og håndkle i en). Meld deg gjerne på i studio på forhånd, Det er plass til alle som vil være med. Kom i god tid, vi starter presis.

Spesialtilbud: Disse to dagene får du også 10 klipp til solskinnspris kr 1200,-

 

Annet godt nytt: Denne uken har vi intet mindre enn 3 gjestelærere på besøk:Foruten Rachpaal som vi er litt så glad i, får vi besøk av Joachim og Tonje! Kom og la deg inspirere! "Den som føler seg ferdig utlært er ikke utlært, men ferdig!"

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen