Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

Sommertilbud...yoga hele sommeren for kr 2800,-

3-månderskort kun kr 2800,- Tilbudet gjelder fram til 15. juni. Kortet må aktiveres før 30. juni. Kun et kjøp pr. yogi.  Vi får besøk av flere flotte gjestelærerer i løpet av sommeren, til inspirasjon for både lærere og yogiser. Adam i Juni, Racchpal i juli og Megan i august. Lisa kommer også innom.

Er du nysgjerrig på om Bikram Yoga er noe for deg? Vår intropakke har redusert pris i juni! Du får gjøre ubegrenset yoga i 10 sammenhengende dager for kun kr 250,- Dersom du finner ut at du vil fortsette hos oss, får du i introperioden, -15% på klippekort og 1- månedskort. Eller du kan benytte deg av sommerens 3-måneders tilbud:) Kom og svett med oss!

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen