Hot Yoga365 (Hot Yoga Bergen)

YOGA CHALLENGE 4 x 4 I NOVEMBER. For kunder med klippekort selger vi CHALLENGE PASS Kr 1000.- for en måned. VELKOMMEN :)

November hos BYB

Hotweek(S)  

bilde.JPG

Gjør yoga i 30 dager sammenhengende og få 50% rabatt på valgfritt medlemskort. Noen er godt i gang, men du har fremdeles tid til å melde deg på vår utfordring! Gjør yoga daglig i 7, 14, 21 eller 30 hotte dager. Velg startdato selv, men du må avslutte din utfordring før 15. desember. Alle som fullfører

 7 dager på rad får 10% på valgfritt medlemskort,

14 dager får 20% på valgfritt medlemskort,

21 dager får 30 % på valgfritt medlemskort

og klarer du 30 dager på rad, ja da fortjener du 50% på valgfritt medlemskort.

Vi oppmuntrer alle til å teste ut sin egen viljestyrke sammen med oss. Vi har mer plass på tavlen! Hotpass (månedskort) på tilbud før 15. nov til kun 1150,-

 

Ekstra klasse er satt opp torsdager kl. 17.00

 

gavekort2.jpg

Julen julen julen den er nær...

"Give the gift of yoga".  

Vi har fine innpakkede yogagaver og gavekort (valgfritt beløp). Ved kjøp av gavekort før jul følger en søt, mørk fristelse.

Vi kommer til å tilby timer stort sett hele julen med unntak av julaften den 24. desember. Det blir likevel begrenset timeplan rundt juletider.

  Vinner av GRATIS MÅNEDSKORT er Tine Landro Sjøflot for kreativt anbefaling på Facebook. Takk til alle for fine anbefalinger:-) Vi har nå nådd 1000 likes. Setter pris på at du sprer oss på Facebook ved å sjekke inn når du er hos oss. Vi har også en konkurranse gående på vår Facebook side.

Er DU eller kjenner du noen som er kjempegod på renhold og orden? Vi ser etter en person som med hjertet og stolthet vil holde rent og fint i våre lokaler. Ca. 3-4 timer i uken. Kan byttes mot ubegrenset yoga om ønskelig.

  "Yoga practice is a slice of your real life. When you realize this, and start practicing accordingly your practice will change. Then your life will change."

 

Velkommen til Hot Yoga Bergen (Yoga365), O J Brochsgate 16 c, 5006 Bergen